בניית המפעל תייעל את זמני ההמתנה והאספקה ללקוחות הקצביה הסמוכה למפעל שנבנה. המפעל יכיל חדרי קירור, חדרי ייצור וחדרי אריזה. כחלק מתהליך בנייתו של המפעל נדרשו הבעלים של "נתח קצבים" לרישיון יצרן, תהליך מורכב ומחמיר המחייב בקרת איכות על מוצרי הבשר. מפעל בשר המייצר את מוצריו מחויב לשלוח את מוצריו לבדיקות מעבדה לפחות פעמיים בשבוע. המפעל והקצביה הפועלת כיום ישתרעו על כ-1000 מ' והמפעל יעסיק כ-20 עובדים.
אולי יעניין אותך
-
סיוע באיתור נעדר – יוסף חג'ג'
-
'זום זום' פותחים את שנת הלימודים
-
האירוע הביטחוני לקראת סיום – ניתן לחזור לשגרה מלאה
-
אדוני שר החינוך, אסור לחסל את 'תוכנית קרב'
-
העבודות ב-'פארק המטוס' לקראת סיום
-
עוצבת המפץ בתרגיל מעמ"ל
-
עדכונים בזמן אמת: אירועי בטחוני בגבול לבנון
-
סגן מפקד אוגדה 91, אלוף-משנה יאיר אור בסיור בגזרה
-
רצינו להודות לכם קוראינו היקרים על האמון ושבירת שיא הצפיה באתר
-
מסתמן השוק העירוני יפתח ביום חמישי.
Bottom ad