ועל כן מהשבוע הקצבייה בהשגחה מלאה של הרבנות. חברת "נתח קצבים" פועלת במרץ ובמסירות מזה כמה שנים ומספקת לקהל לקוחותיה בצפון הארץ, חוויית שירות ייחודית ומייצרת את רוב מוצריה במקום. לפני כשנה נבחרה הקצבייה כאחת מעשרת הקצביות המובילות בארץ על ידי עיתון כלכלי ארצי מוכר. לקצבייה מגיעים לקוחות מכל יישובי הגליל וצפון הארץ. גם מטיילים רבים מהארץ המגיעים לנפוש באתרי התיירות ובמקורות הירדן, מעדיפים לערוך את קניותיהם "בנתח קצבים", ובראש את הבשר האיכותי והמיוחד.
במקום הושקעה מחשבה רבה בתהליך הניהול ובחוויית הקנייה ומושקעים בכל זמן נתון משאבים רבים על מנת לשמור על סטנדרטים גבוהים.