ההשקעה במפעל באה לייעל את זמני ההמתנה והאספקה ללקוחות. המפעל יתחיל לייצר בשר מתוצרת "נתח קצבים", ויכיל חדרי קירור, חדרי ייצור וחדרי אריזה. הבעלים נדרשו לרישיון יצרן, תהליך מורכב ומחמיר עם היצרן המחייב בקרת איכות על מוצרי הבשר. מפעל בשר המייצר את מוצריו מחויב לשלוח את המוצרים לבדיקות מעבדה לפחות פעמיים בשבוע. מוצרי הבשר של המפעל יעמדו בסטנדרטים גבוהים במיוחד. והוא יהיה המשך למסורת ולמוצרים המיוחדים והאיכותיים שנמכרים בקצבייה "נתח קצבים" כמו: טחול, קבב, קבבוני טלה, המבורגר עגל, המבורגר טלה, נקניקיות צ'וריטוס, נקניקיות מרגז, יישון בשרים ועוד.
"פתיחת המפעל באה מתוך רצון לשדרג את איכות ייצור הבשר באזור לקצר את זמני ההמתנה ולהגדיל את אספקת הבשר. תושבי הגליל העליון יוכלו לקנות בשר איכותי ומיוחד במחירים אטרקטיביים, אלה חלק מהשיקולים שהביאו אותנו, להחלטה לפתוח את המפעל", אומרים "בנתח קצבים".